Cand ierti esti in armonie cu tine si cu cei din jur

 

Orice om isi poate schimba conceptiile, in ceea ce priveste lumea si fenomenele din jurul sau, pentru a nu mai suferi, iar unul din pasi e sa urmareasca pacea si armonia sufleteasca. De ce?  Il scuteste  sa nu mai acumuleze in suflet veninul si amaraciunea, sa nu mai fie purtat prin multiple suferinte sau umilinte. Suferintele ataca sufletul, iar acestea se vor rasfrange si asupra corpului fizic.

 

Concentrandu-se numai asupra partii pozitive a unei persoane, facand acest lucru o perioada de timp va avea sentimentul ca fiecare persoana este un om bun. Si astfel poate sa ierte oamenii, dar si sa creeze armonie, cu ei, dar si cu cei din jur. Daca exista pace in interior, sufletele si mintile sunt mai deschise spre infapuirea lucrurilor benefice, iar relatiile cu cei din jur sunt mult mai frumoase.

 

Îmbrăţişare, Bucurie, Bun Venit, Om, Femeie

 

Daca Sufletul nu iarta, sufera.  Omul nu poate fugi de propria stare pe care a creat-o, nu se poate ascunde de el insusi, cum se ascunde de alta persoana. Si va deveni mai sensibil, pentru ca orice gand negativ emis catre alta persoana produce durere.  Ura si furia vor dezlantui in suflet stari nearmonioase, care vor devora sufletul, dupa care corpul fizic (de exemplu ficatul este foarte sensibil la furie), apoi se vor rasfrange si asupra celor apropiati. Manifestand ura si resentimente, nu se poate obtine de la altii, nimic altceva, decat aceleasi sentimente. In Qigong, emotia negativa care insoteste o fapta rea facuta altei persoane produce in organism o energie patogena foarte periculoasa pentru organism. Acesta este consectinta faptei rea pe care o persoana il face altei persoane. RAUL se intoarce. ECHILIBRUL este cheia in tot ceea ce facem.

 

Starea  de sanatate perfecta este starea naturala. Boala nu inseamna altceva decat rezistenta opusa vietii intr-un domeniu sau altul al vietii si incapacitatea de a ierta.

Oare toate obstacolele nu sunt create de noi insine? Pentru a primi iertare, e necesar sa iertam. Pentru a primi iubire, e necesar sa daruim iubire. Pentru a primi…, e necesar sa daruim…

 

Daca omul ierta, treptat el se va schimba si o data cu el se va schimba si lumea din jurul sau, pentru ca ramane doar ceea ce este frumos. 

 

Trebuie sa iesa din  trecut.  E necesar sa ierte, sa accepte!   Si unde credeti ca duce acest lucru?

 

 Conform principiului din Qigong, stilul QilinGong, armonia creaza fericire. Fericirea pastreaza sanatatea. Sanatatea duce la longevitate.

 

 Roxana R.

 

"Daca nu vrei sa ajungi sa ierti, invata sa nu te mai superi!"

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018