Ne face o deosebita placere sa va invitam la un micro - curs de Qigong

 

Camasa de fier – Iron Shirt - Bateri Qigong

 

 

in cadrul caruia ve-ti invata diferite tehnici/exercitii  din stilul Qilingong ce au ca scop:

  • Intarirea organismului;
  • Cresterea vitalitatii;
  • Sa atingem o stare optima de sanatate.

 

Daca iti doresti sa participi la un curs practic, structurat in functie de nevoile tale, VINO SA NE CUNOASTEM! 

 

 

Vom pune accent pe practica si  vom practica fiecare tehnica pentru a usura procesul de invatare!

 

Ce obtii daca participi la un microcurs de Qigong - Camasa de fier?

  

  • Vei avea posibilitatea de a cunoaste tehnicile din cadrul Cursului Camasa de Fier - Iron Shirt, al Scolii QilinGong si sa evaluezi beneficiile acestora; 

  • Inveti tehnici / exercitii usoare, dar extrem de eficiente pentru a preveni, dar si imbunatati starea de sanatate;

  • Identifici care sunt exercitiile/tehnicile pentru a obtine ceea ce iti doresti;

  • Practici tehnici /exercitii  care implementeaza ideile din curs si le vei folosi pentru a-ti imbunatati viata.

 

Daca vrei ca viata sa ti se schimbe in bine, daca vrei sa inveti tehnici clare, simple, inscrie-te acum la acest microcurs! 

 

  

Efecte:

 Aceasta tehnica are efecte asupra intregului organism, actioneaza asupra oaselor, musculaturii, organelor interne, ducand la imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice, a functiei respiratorii, a digestiei etc.

 

 

 

  Yang, Yin, Chinez, Religioase, Culturale


 

Ca sa fim sanatosi asta inseamna un corp fizic viguros si un corp energetic sanatos. Sistemul energetic uman dubleaza si hraneste sistemul fizic. Cand le avem pe amandoua in armonie, in echilibru, suntem sanatosi. Pentru a avea un corp fizic sanatos e necesar ca energia sa circule fluent pe meridiane.  Multe din probleme sunt efectul unor tulburari ale circulatiei energiei vitale. Aceste tulburari conduc la blocaje in transferul energiei si informatiei si la disfunctii.  

 

In Qigong se foloseste abordarea holistica, deoarece vede corpul uman ca un intreg organic.  Sanatatea nu este decat interrelatia  tuturor partilor componente ale trupului. Boala este intreruperea acestor armonii. Cand facem Tehnica "Camasa de fier (baterile Qigong)-Iron Shirt-  se stimuleaza intregul corp pentru a restabi buna circulatie a energiei vitale, dar si niste puncte importante de pe meridiane.  Aceste stimulari produc modificari fiziologice benefice asupra organismului. Cand se stimuleaza aceste puncte de pe meridiane,  nu sunt stimulati doar nervii si tesuturile locale, ci influenteaza si circulatia energiei pe meridianele respective, care au capacitatea de a declansa raspunsuri din partea organismului ceea ce duce catre starea de sanatate.

 

Tehnica  Camasa de fier - Iron Shirt ("Baterile Qigong - stilul QilinGong")  reprezinta un set de exercitii pe care cursantul invata sa le execute singur. Rezultatul depinde doar de el. Cheia este perseverenta.

 

Practic trebuie luat  in consideratie faptul ca aceasta tehnica pentru a avea efecte trebuie repetata. Crezi ca este suficient ca ea sa fie facuta o singura sedinta?  Nu. Nu te descuraja!  Doresti cu adevarat sa iti pastrezi sanatatea?  Daca da, tot ceea ce trebuie sa faci este sa practici. Procesul de imbatranire incepe discret, fara sa faca valuri. Dar, putem sa-l incetinim daca constientizam. Avem posibilitatea sa schimbam aceasta stare de lucruri, daca transpunem in practica aceasta noua cunoastere.

 

Tehnica Camasa de fier - Iron Shirt - face parte din stilul QilinGong, este o tehnica foarte accesibila si eficienta pentru toata lumea, avand ca efecte intarirea oaselor (previne osteoporoza), actioneaza benefic asupra organelor interne, eliminarea stresului, imbunatateste functia digestiva, functia circulatorie etc.

 

In conditiile lumii de astazi, marcata de sedentarism, suprasolicitare psihica si poluare, Tehnica „Camasa de fier - Iron Shirt” din stilul QilinGong, este o cale pentru preventie. Daca miscarile sunt corect executate, combinate cu respiratia, dar si cu activitatea mentala, toate acestea duc catre o sanatate buna! Rezultatul depinde doar de tine. 

 

Poti afla mai multe despre beneficiile acestei tehnici urmand un curs de Qigong - Camasa de fier,-Iron Shirt- pentru ca aici vei invata acesta metoda pe care daca o practici cu perseverenta poti atinge o stare de vitalitate, de bunastare interioara, iti poti pastra sanatatea. 

 

INSCRIE-TE ACUM!

 

Exercitiile / Tehnicile care fac parte din acest microcurs de Qigong le gasesti aici.

 

 

Practica Qigong, Stilul QilinGong, reprezinta un mijloc de petrecere al timpului liber, unde veti invata sa preveniti imbolnavirea si nu inlocuieste tratamentul medical. Tratamentul medical il veti urma conform prescriptiilor medicului.

 

 

 

 

Oricine se poate bucura de o sanatate excelenta, daca urmeaza o cale adevarata spre aceasta!

 

 

 

 

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018