Qigong-ul este arta cultivarii vietii, a mentinerii sanatatii prin intarirea corpului fizic si dezvoltarea intelepciunii.
El este destinat pentru preventie, dar prin practica perseverenta permite si vindecarea unor afectiuni, mentinerea tineretii si prelungirea vietii si dezvoltarea capacitatii de perceptie, a gandirii si a cunoasterii.

 

  

Alege  MicroCursul  de Qigong „Camasa de fier”

 

 

Yang, Yin, Chinez, Religioase, Culturale 

 


 

Iti oferim posibilitatea sa dobandesti cunostinte de baza in tehnica Camasa de fier, din Stilul QilinGong, sa practici si sa aprofundezi aceasta tehnica  sub atenta indrumare a trainerilor acreditati de Federatia Nationala de Qigong din Romania.

  


  De ce ai alege acest MicroCurs de Qigong - "Camasa de fier"? 


 

Pentru ca acesta tehnica de Qigong – Stilul Qilingong are efecte asupra intregului organism, este foarte buna pentru preventie, actioneaza asupra oaselor, musculaturii, organelor interne, ducand la imbunatatirea  circulatiei sanguine si limfatice, a functiei respiratorii, a digestiei etc.  Este destinata cresterii energiei de aparare a corpului.

 


 Ce se urmareste prin aceasta tehnica de qigong "Camasa de fier"?


 

  Prin practicarea cu perseverenta a acestei tehnici se urmareste  obtinerea unui corp sanatos, rezistent si armonios!

 Apoi, sanatatea  este foarte importanta pentru om!  Prin practica perseverenta iti intaresti organismul, creste vitalitatea, este o tehnica de mentinere a sanatatii.


  Care este obiectul Microcursului?


 

Obiectul Microcursului  il constituie predarea si exersarea  tehnicii Camasa de fier, predata la cursurile de initiere de catre Maestrul scolii noastre, Master Lin Kai Ting, dar si alte exercitii de Qigong. Acesta nu este insa unicul scop.  Daca nu ati mai fost la alt curs, prin intermediul acestuia se stabileste o prima legatura cu invataturile Maestrului si cu scoala QilinGong, deoarece rolul trainerilor este acela de a duce mai departe, de a impartasi aceste invataturi extrem de valoroase ale Maestrului.

  


 Ce vei invata la acest MicroCurs?


 

La acest curs vei invata si practica urmatoarele:

-         Exercitii de incalzire si mobilitate – sunt primele exercitii pe care le inveti, deoarece scopul lor este acela de a incalzi, dar si de a creste mobilitatea coloanei vertebrale si a articulatiilor, deschiderea meridianelor, pregatind corpul pentru realizarea tehnicilor propriu-zise.

 -         Exercitii de respiratie – ce au ca scop eliminarea energiei patogene din corp;

 -         Colectarea energiei - tehnica QilinGong de colectare a energiei esentiale in abdomenul inferior, cu ajutorul palmei, ce are ca scop marirea energiei interne;

 -         Baterea Mainilor – tehnica QilinGong  (11 moduri de batere a mainilor care stimuleaza zone reflexogene importante);

 -         Tehnica pentru coloana  cervicala – tehnica QilinGong pentru deblocarea zonei cervicale, imbunatateste vederea etc.

-          Masajul Qigong al spatelui - tehnica QilinGong ce actioneaza asupra coloanei vertebrale, atat asupra vertebrelor cat si a maduvei spinarii, trateaza afectiunile vezicii urinare dar si a organelor interne, se face detoxifierea organismului.

-         Tehnica Camasa de fier sau Baterile Qigong sunt destinate sa inatreasca organismul practicantilor de Qigong,  asta implica lovirea ritmica a corpului, o forma de automasaj.  Aceste bateri se execută de fapt de-a lungul meridianelor, avand scopul deblocarii meridianelor energetice.

Practicarea de lunga durata poate duce la aparitia unui anumit tip de maiestrie in Qigong.

-         Qigong vibrator – tehnica QilinGong de eliminare a energiei patogene.

 


Despre trainer?


Traineri acreditati de Federatia Nationala de Qigong din Romania, membrii  ai Asociatiei Clubul Sportiv de Qigong Bucuresti.

 


 

Unde?

Locatie: BUCURESTI

Program: Luni-Vineri 18:30 - 20:30, Sambata 12:00 -14:00 - Duminica 10:00-12:00

Durata: 7 sedinte

Info și înscriere:  0723 578 580

 

 

 

             


 

 *Acestea se numesc microcursuri de initiere intrucat se adreseaza in primul rand celor care nu au nici un fel de cunostinte despre aceasta tehnica "Camasa de fier",  dar nu exclude nici practicantii mai vechi sau pe cei care doresc sa obtina mult mai multe detalii despre practica.

 

Pentru a participa la practica de Qigong, Stilul QilinGong,  sau la microcursuri este obligatoriu  sa va adresati medicului de familie pentru completarea si vizarea formularului „Adeverinta medicala”.  Formularul il puteti descarca de  aici.

 

Practica Qigong, Stilul QilinGong, reprezinta un mijloc de petrecere al timpului liber, unde veti invata sa preveniti imbolnavirea si nu inlocuieste tratamentul medical. Tratamentul medical il veti urma conform prescriptiilor medicului. Va rog sa studiati  Regulile de baza si Declaratia pe propria raspundere, aici. 

 

 

 

 

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018