QilinGong  este un mod de viata!

 

Va invitam la sala!  Preventia este foarte importanta, pentru a va mentine o stare buna de sanatate, pentru a va dezvolta organismul. Opriti-va si dedicati-va cateva ore pentru Dvs. Asta pentru sanatate, liniste si puterea se strabateti viata mai usor.

 

Cu totii suntem datori sa ne imbunatatim viata cat mai mult posibil. Pentru a ne imbunati viata este necesar sa facem eforturi si sa iesim din starea de confort! Inseamna doar un pas!

 

Prin practica putem sa ajungem sa fim in armonie cu noi, cu cei din jur, cu Universul  si atunci tot ceea ce este bun curge natural spre noi.

In orice moment aveti sansa de a schimba ceva in favoarea Dvs.

 


In ce consta practica de sala Qigong? *


 

La sala practicam exercitiile, tehnicile QilinGong. Unele sunt exercitii dinamice cu miscari armonioase, altele sunt posturi statice, insotite de modalitati specifice de respiratie si activitate mentala.

 

 


 Cine  poate participa la sala de practica?


 

 

Toate persoanele care  vor  sa previna imbolnavirea, sa-si mentina tineretea, dar si cele perseverente care printr-o practica adecvata vor sa-si vindece diferite  afectiuni.    

 

 

 


Vezi tehnicile si exercitiile de Qigong - Stilul QilinGong  care se efectueaza la sala de practica aici. 


 

 

 


Te asteptam cu mare drag!


*Practica de Qigong nu inlocuieste tratamentul medical, este o activitate fizica si mentala care se invata prin cursuri sau microcursuri de specialitate. 

  

* Pentru a participa la practica de Qigong sau la microcursuri este obligatoriu  sa va adresati medicului pentru completarea si vizarea formularului „Adeverinta medicala”.  Formularul il puteti descarca de  aici.

  

Practica qigong reprezinta un mijloc de petrecere al timpului liber, unde veti invata sa preveniti imbolnavirea si nu inlocuieste tratamentul medical. Tratamentul medical il veti urma conform prescriptiilor medicului. Va rog sa studiati  Regulile de baza si Declaratia pe propria raspundere, aici.

  

 

 

 

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018