Tehnica pentru rinichi - QilinGong

 

Una dintre tehnicile simple in Qigong – stilul QilinGong este pentru rinichi.

Ce spune medicina tradiitonala chineza  ca se intampla atunci cand rinichii nu functioneaza la parametrii optimi?

 

Medicina traditionala chineza spune ca probleme atat de disparate precum caderea parului, problemele auditive, cariile dentare, fragilizarea oaselor, toate aceste probleme sunt interconectate intre ele si legate de proasta functionare la nivel energetic a rinichilor, acestia functionand ca un rezervor de energie.

 

Medicina traditionala chineza  spune ca rinichii sunt alcatuiti din doua parti. Rinchii interiori, ce reprezinta rinichii propriu- zisi si cei exteriori reprezentati de organele genitale.

 

Prin tehnicile de QilinGong se actioneaza asupra rinichilor. Actionand asupra rinichilor printr-o practica conseventa se poate vindeca osteoporoza, deoarece rinichii catalizeaza buna functionare a maduvei osoase si astfel, indirect, depunerile de calciu in oase.

 

Parul este cel mai bun indicator al starii de functionare a rinichilor si nu intamplator caderea sa ne indica o devitalizare si obosire a intregului organism cauzata de lipsa de qi (energie) a rinichilor. Urechea este considerata organul de simt al rinichilor.

 

Cui se adreseaza aceasta tehnica pentru rinichi din Stilul Qilingong ?

 

Aceasta tehnica pentru rinichi se adreseaza  tuturor oamenilor, pentru preventie, dar si celor care au probleme legate de impotenta, ejaculare precoce, afectiuni ale prostatei, pentru cei care au calitatea spermei necorespunzatoare, asta pentru barbati, dar si pentru femeile care sunt frigide sau au probleme cu uterul, ovarele, celor care nu mai pot retine scaunul dupa o anumita varsta.

 

Tehnica pentru rinichi se adreseaza si celor care au probleme ale intestinelor - prolaps anal,  rinichi cazuti, uter cazut. Are efect bun asupra oaselor, efecte asupra urechilor, dintilor, parului etc.

 

Aceasta tehnica se poate practica oricand.  Chiar si cand lucrati.  De exemplu  la birou, la o sedinta, cand stati de vorba cu cineva, atunci cand va uitati la TV etc.  Nimeni nu v-a observa ceea ce faceti.  Nu pierdeti timpul!. Puteti folosi orice moment pentru a va cultiva viata! Nu intamplator QilinGong este arta cultivarii vietii!

 

Va puteti initia in aceasta tehnica pentru rinichi  la  primul curs sustinut de Maestrul Lin Kai Ting. Toate informatiile despre cursurile Maestrului le gasiti pe pagina Federatiei Nationale de Qigong. 

 

 Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018