Tehnici QilinGong

care se fac la Sala de practica 

 

  Exercitii de incalzire si mobilitate – sunt primele tehnici QilinGong care se fac, deoarece scopul lor este acela de a  incalzi, dar si de a creste mobilitatea coloanei vertebrale si a articulatiilor, deschiderea meridianelor, pregatind corpul pentru realizarea tehnicilor propriu-zise.

 

 

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, mulţime şi în aer liber

sursa foto:qilingong.com 

 

Colectarea energiei - tehnica QilinGong de colectare a energiei esentiale in abdomenul inferior, cu ajutorul palmei, ce are ca scop marirea energiei interne.

 

Colectarea si penetrarea energiei cu miscari asemanatoare larvei – tehnica QilinGong speciala pentru coloana vertebrala - Trateaza afectiunile coloanei vertebrale, dar rezolva si afectiunile organelor interne. Acestea sunt legate informational de coloana prin fluxurile nervoase aferente.

 

Palma ce se ridica pentru a emite energie cu ajutorul sunetului - tehnica QilinGong ce dezvolta stabilitatea corpului, pentru circulatia periferica, inima, sistemul circulator in general. Intareste picioarele, utila in varice.

 

Zhuang-ul degetelor sabie - tehnica QilinGong statica combinata cu o modalitate de respiratie specifica, ce are ca efect echilibrarea energiilor yin-yang ale organismului ce ajuta la tratarea afectiunilor organelor interne, dezvoltarea unor capacitati latente, cresterea stabilitatii, a tonusului si a vitalitatii, tehnica ce ajuta si la scaderea in greutate.

 

La qi fa – tehnica QilinGong, o metoda de lucru cu energia, urmata de stocarea acesteia in abdomenul inferior.

 

Masajul Qigong al spatelui - tehnica QilinGong ce actioneaza asupra coloanei vertebrale, atat asupra vertebrelor cat si a maduvei spinarii, trateaza afectiunile vezicii urinare dar si a organelor interne, se face detoxifierea organismului.

 

Qigong vibrator – tehnica QilinGong de eliminare a energiei patogene.

 

 

 

 

 

Qigong -  Traineri QilinGong 2018